Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Editorial | Uitgave 2/2017

Standby 2/2017

Taakherschikking mondhygiënisten en tandartsen opgeschort

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 2/2017
Auteur:
Maria de Vries

Samenvatting

De afgelopen maanden was taakherschikking regelmatig in het nieuws. De betrokken mondzorgpartijen moeten samen tot overeenstemming komen over taakherschikking in de mondzorg. Dat heeft demissionair minister Edith Schippers van VWS aan KNMT, ANT en NVM laten weten in een gesprek op 7 februari jl., Ze noemde de gang van zaken ‘teleurstellend’. Welke gevolgen heeft dat voor ons als assistenten?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Standby 2/2017 Naar de uitgave

Column Ditte

Google translate

Binnenkijken bij…

Puntgaaf! in Barneveld

De mening van de assistent

Wel of geen Stopknop