Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2018 | Implementatie | Uitgave 5/2018

TPO - De Praktijk 5/2018

Geen astma maar prikkelbare luchtwegen

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 5/2018
Auteur:
Paul de Vries
Belangrijke opmerkingen
Paul de Vries
Huisarts in Stellendam, verbonden aan zorggroepen Haringvliet (Goeree Overflakkee) en Cohaesie (Voorne-Putten), lid Cahag-implementatiecommissie

Samenvatting

Het NHG publiceert regelmatig updates van de ICPC-codetabel. Binnen de respiratoire coderingen is dit jaar de code R96.01 afgeschaft en is een nieuwe code verschenen: R29.02, prikkelbare luchtwegen. Aan de hand van tien vragen en casuïstiek behandelt huisarts Paul de Vries de aanleiding en achtergrond van deze verandering. Hij beschrijft ook hoe je deze kunt implementeren in het HIS.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2018

TPO - De Praktijk 5/2018 Naar de uitgave

Column

Help me!