Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2018 | Interview | Uitgave 5/2018

TPO - De Praktijk 5/2018

Palliatieve zorg is intensive care-zorg

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 5/2018
Auteur:
Sietsche van Gunst
Belangrijke opmerkingen
Sietsche van Gunst
Kernredactielid
TPO De Praktijk

Samenvatting

We staan te weinig stil bij de dood, vindt Sander de Hosson. Als longarts heeft hij veel met de dood te maken: 85 procent van de longkankerpatiënten overlijdt. Nooit zegt hij ‘het valt wel mee’, want dat doet het meestal helemaal niet. Zijn boek Slotcouplet getuigt van zijn missie voor goede, palliatieve zorg en voor meer menselijkheid rond stervenden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2018

TPO - De Praktijk 5/2018 Naar de uitgave

Column

Help me!

Journaal

Journaal