Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2009 | Journaal | Uitgave 11/2009

Huisarts en wetenschap 11/2009

Een nieuwe prik tegen een nieuwe griep

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 11/2009
Auteur:
   

Samenvatting

Huisartsen zijn druk doende met de vaccinatie tegen de nieuwe influenza A (H1N1). Het is daarom goed om te bedenken dat we hier niet alleen te maken hebben met een nieuw virus, maar ook met een nieuw vaccin. Nu heeft vaccinatie een zeer goede reputatie als het gaat om veiligheid en effectiviteit en is het te verwachten dat de bijwerkingen van het nieuwe vaccin niet veel zullen verschillen van de bekende (en weinig voorkomende) bijwerkingen. Maar – zoals bij al het nieuwe – is deze keer extra oplettendheid op zijn plaats.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2009

Huisarts en wetenschap 11/2009 Naar de uitgave

Journaal

Zelftests