Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2006 | Boeken | Uitgave 12/2006

Huisarts en wetenschap 12/2006

Een draagbaar geheugen

Tjioe M. PDA in de praktijk. Houten: Bohn Stafleu van Loghum, 2006. 104 pagina’s, € 19,95. ISBN 90-3134796-5.

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 12/2006
Auteur:
   

Samenvatting

Mijn PDA roept bij sommige collega’s nog steeds meewarige blikken op. ‘Een afspraak opschrijven gaat sneller op papier’, roepen ze dan en de keer dat ik hem in plas had laten vallen ontlokte dat hun een homerisch gelach. Die agendafunctie is ook niet het belangrijkste. Een PDA is je elektronische geheugen: NHG-Standaarden, Farmacotherapeutisch kompas, Oxford textbook of internal medicine, ebm-rekenmachines, kladpapiertjes en boodschappenlijstjes, alles in mijn kleine geheugen. In de trein lees ik de BMJ en scan even snel het nieuws van de BBC en als ik ver weg moet, klik ik mijn gps-ontvangertje erop.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2006

Huisarts en wetenschap 12/2006 Naar de uitgave

Journaal

Abuis