Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Ontmoeting | Uitgave 6/2013

Denkbeeld 6/2013

Een bijzondere hereniging

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2013
Auteur:
Tiertsje kuipers-Boersma
Belangrijke opmerkingen
Tekst Tiertsje kuipers-Boersma
Beeld Erik Flokstra/Twinmedia
Al weer meer dan vier jaar geleden moest Klaske haar prachtige Friese boerderij noodgedwongen verruilen voor een kleine eenpersoonskamer in een verpleeghuis. Ruim 51 jaar had ze er gewoond en gewerkt, samen met Hendrik en haar drie zoons. In die tijd bouwden Hendrik en Klaske het bedrijf samen op en werden ze van keuterboer bijna herenboer. Hun zoons volgden alle drie in hun voetspoor en werden ook weer boer.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2013

Denkbeeld 6/2013 Naar de uitgave