Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Selectief | Uitgave 12/2011

Tandartspraktijk 12/2011

Diepe cariës: calciumhydroxide onderlaag op termijn funest?

Cariologie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 12/2011
Auteur:
Dr. R. J. M. Gruythuysen
Bij diepe cariës is het behoud van vitaliteit van een gebitselement in het geding. Diverse behandelopties beogen de vitaliteit veilig te stellen. Deminst invasieve is de indirecte overkapping. Over een periode van 3 à 4 jaar worden goede resultaten gemeld. In dit onderzoek wordt verslag gedaan van een prospectief onderzoek naar de resultaten van indirecte overkapping over een periode van 10 jaar.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2011

Tandartspraktijk 12/2011 Naar de uitgave

Product nieuws

Product nieuws