Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2018 | Participatie & ontwikkeling | Uitgave 3/2018

Geron 3/2018

Denken over mijn toekomsten: Richtlijnen voor een goed gesprek

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 3/2018
Auteurs:
Froukje Sleeswijk Visser, Pieter Jan Stappers
Belangrijke opmerkingen

Over de auteurs

Froukje Sleeswijk Visser is als Universitair Docent service design verbonden aan de Faculteit Industrieel Ontwerpen van de Technische Universiteit Delft en design researcher bij ContextQueen. Pieter Jan Stappers is Hoogleraar Ontwerptechnieken aan de Faculteit Industrieel Ontwerpen van de Technische Universiteit Delft.

Samenvatting

De groeiende levensverwachting zorgt voor meer toekomst, en meer keuzes in ons leven. Tegelijkertijd is onze maatschappij in transitie van verzorgingsstaat naar participatiesamenleving, waarin van mensen verwacht wordt dat ze meer zelf regelen voor hun oude dag. Maar dan moet je wel weten wat je wil. Hoe doe je dat?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Geron 3/2018 Naar de uitgave

Boekbespreking

Kwetsbaar en eenzaam

Wonen & mobiliteit

De WoonZorgwijzer