Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2018 | Boekbespreking | Uitgave 3/2018

Geron 3/2018

Moonshot Healthy Ageing 2050

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 3/2018
Auteur:
Franka Bakker
Belangrijke opmerkingen

Over de auteur

Franka Bakker is associate lector op hogeschool Windesheim te Zwolle, lectoraat Innoveren met Ouderen, en verantwoordelijk voor de onderzoekslijn ‘G-OUDLAB; co-innoveren voor goed ouder worden’ daarbinnen. Vanuit die rol houdt ze nauwe verbinding met de opleiding Toegepaste Gerontologie, waar zij ook een aantal jaren docent is geweest. Tevens is zij redactielid van Gerōn.

Samenvatting

Eerlijkheid doet mij bekennen dat ik met scepsis aan het boek begon. Ik verwachtte een pleidooi voor onsterfelijkheid; met allerlei aangehaalde theorieën en beloftes voor hoe wij in de toekomst onvoorstelbaar oud kunnen worden. De titel – eeuwig houdbaar – doet dat immers vermoeden. Maar niets is minder waar.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Geron 3/2018 Naar de uitgave

Wonen & mobiliteit

De WoonZorgwijzer

sociale netwerken

Een tweede gezin