Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2011 | Column | Uitgave 1/2011

GZ - Psychologie 1/2011

De wonderlijke wereld van Dick Swaab

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 1/2011
Auteur:
Jan Derksen

Samenvatting

Van het boek Wij zijn ons brein, geschreven door Dick Swaab, gingen afgelopen vier maanden een kleine 100.000 exemplaren over de toonbank. Swaab bewerkte ten behoeve van deze uitgave onder meer zijn columns in NRC Handelsblad. Op de achterkant van de bijna 500 pagina’s tellende bundel wordt beweerd dat je na lezing van dit boek beter zult begrijpen waarom je bent wie je bent. De hersenonderzoeker Swaab is van huis uit endocrinoloog en dit heeft ertoe geleid dat het boek in elk geval veel informatie biedt over de rol die hormonen in ons lichaam spelen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

GZ - Psychologie 1/2011 Naar de uitgave