Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2011 | Uitgave 1/2011

GZ - Psychologie 1/2011

Nieuws

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 1/2011
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

De rol van de moeder in sociale situaties is over het algemeen belangrijker voor het gedrag van haar kinderen dan die van de vader, zo blijkt uit onderzoek van Susan Bögels, hoogleraar Orthopedagogiek aan de U niversiteit van Amsterdam. Alleen bij sociaal angstige kinderen is het gedrag van de vader van meer invloed. De resultaten van dit experimentele onderzoek zijn gepubliceerd in The Journal of Child Psychology and Psychiatry.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

GZ - Psychologie 1/2011 Naar de uitgave