Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2014 | Uitgesproken | Uitgave 5/2014

Podosophia 5/2014

De stelling: Het Kwaliteitsregister Paramedici is een papieren tijger, het zegt niets over de werkelijke kwaliteit van paramedici.

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 5/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek geeft een roulerend panel van podotherapeuten en aanverwante professionals zijn mening over actuele zaken.

Samenvatting

“Ik vind het Kwaliteitsregister Paramedici wel degelijk belangrijk, omdat je met je registratie laat zien dat je aan de wettelijke opleidingseisen – volgens de BIG-wet – voldoet. Die kwaliteitswaarborg geldt voor vijf jaar, waarna in het kader van je herregistratie wordt getoetst of je aan de door de beroepsverenigingen afgesproken kwaliteitscriteria voldoet.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2014

Podosophia 5/2014 Naar de uitgave