Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Huisarts en wetenschap 2/2024

01-02-2024 | Beschouwing

De Schijf van Vijf: het beste van de wetenschap op je bord

Auteurs: Iris Groenenberg, Lisette Brink

Gepubliceerd in: Huisarts en wetenschap | Uitgave 2/2024

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Als huisarts krijgt u soms vragen over voedingstrends en voedingsonderzoek. Betrouwbaar voedingsadvies helpt uw patiënten gezonder te eten en zo gezondheidsrisico’s te verkleinen. De Schijf van Vijf biedt daarvoor een wetenschappelijk onderbouwde basis. Hoe komen de richtlijnen van de Schijf van Vijf tot stand? Welke adviezen geeft u uw patiënten?
Metagegevens
Titel
De Schijf van Vijf: het beste van de wetenschap op je bord
Auteurs
Iris Groenenberg
Lisette Brink
Publicatiedatum
01-02-2024
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Huisarts en wetenschap / Uitgave 2/2024
Print ISSN: 0018-7070
Elektronisch ISSN: 1876-5912
DOI
https://doi.org/10.1007/s12445-023-2431-4

Andere artikelen Uitgave 2/2024

Huisarts en wetenschap 2/2024 Naar de uitgave

Casuïstiek

Bijoortje