Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2012 | Beroep en Belang | Uitgave 4/2012

Psychopraktijk 4/2012

De ontwikkeling van een DBC Depressie

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 4/2012
Auteurs:
Dennis van de Rijt, Els van den Heuvel, Miriam Michels, Lucia Walter, Jeanne van Os
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u informatie over wet- en regelgeving en de praktijkvoering van de hulpverlener.
D. van de Rijt, coördinator Ketenzorg Stichting Robuust in Eindhoven (info@rosrobuust.nl); E. van den Heuvel, eerstelijnspsycholoog in Psychologenpraktijk Bredero in Breda; M. Michels, eerstelijnspsycholoog bij Phoros Advies in Tilburg; L. Walter, adviseur Stichting Robuust; J. van Os, adviseur Stichting Robuust
In de regio West- en Midden-Brabant is een eerstelijns depressie programma ontwikkeld, dat als Diagnose Behandel Combinatie (DBC) ter financiering is aangeboden aan de zorgverzekeraars. Onze ervaringen met dit proces kunnen andere professionals in de GGz helpen bij soortgelijke projecten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en een e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2012

Psychopraktijk 4/2012 Naar de uitgave