Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2012 | Artikel | Uitgave 4/2012

Psychopraktijk 4/2012

Barrières voor behandeling in de forensische psychiatrie

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 4/2012
Auteurs:
Jeroen Alleman, Erik Bulten, Annelies Vissers
Belangrijke opmerkingen
Drs. J. Alleman, GZ-psycholoog, behandelaar forensisch psychiatrische polikliniek Kairos (j.alleman@pompestichting.nl); Dr. E. Bulten, Hoofd Diagnostiek, Onderzoek en Opleiding Pompestichting, Nijmegen; Drs. A.W.T.M. Vissers, klinisch psycholoog, Manager patiëntenzorg Pompekliniek, Nijmegen
Ook in de forensische psychiatrie lukt het vaak om met patiënten uiteindelijk tot overeenstemming, samenwerking en verandering te komen. In dit artikel gaat het echter over gevallen waarbij dat niet lukt. Aan de hand van een casus wordt een model besproken waarmee een gestagneerde behandeling systematisch geanalyseerd kan worden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2012

Psychopraktijk 4/2012 Naar de uitgave

Onze Correspondent

Wereldreis met een missie