Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2020 | Uitgave 10/2020

Bio-onethische tandheelkunde
Tandartspraktijk 10/2020

De invloed van influencers

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2020
Auteurs:
Dien Gambon, Jasper Thoolen
Belangrijke opmerkingen
Dr. D.L. Gambon (RU Utrecht 1986) is tandarts-pedodontoloog. Zij is werkzaam bij de Expertisegroep Kindertandheelkunde van het UMCG CTM en gastmedewerker op de afdeling Orale biochemie van ACTA.
Jasper Thoolen (Nijmegen, 2016) is werkzaam als restauratieftandarts i.o. bij Lassus Tandartsen Oisterwijk.

Samenvatting

Blogs, een verkorting van weblogs, begonnen als eenvoudige geschreven online dag- of logboeken, zijn intussen gevolgd door vlogs, dagboeken bestaande uit videobeelden waarmee vloggers op sociale media hun volgers inspireren en kunnen beïnvloeden. Ook de tandheelkunde heeft te maken met influencers, met soms overbodige en schadelijke behandelingen als gevolg. Hoewel ooit een gelofte of eed is afgelegd met betrekking tot het verlenen van tandheelkundige zorg, zwicht hier en daar wel eens een tandarts voor naamsbekendheid en inkomsten. Hoezo ethiek …

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2020

Tandartspraktijk 10/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Heynick’s hoek

Het virus in de winter