Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2020 | Kennistoets | Uitgave 10/2020

Centrale relatie en volledige rehabilitatie (2)
Tandartspraktijk 10/2020

Beter interpreteren na correct registeren

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2020
Auteurs:
Naomi Doelen, Jasper Thoolen
Belangrijke opmerkingen
Naomi Doelen (Amsterdam, 2012) is werkzaam als restauratief-tandarts i.o. bij DentiQ Tandartsen in Maarssen en Proclin Rotterdam. Begin 2020 heeft zij de opleiding van John Kois in Seattle afgerond.
Jasper Thoolen (Nijmegen, 2016) is werkzaam als restauratieftandarts i.o. bij Lassus Tandartsen Oisterwijk.

Samenvatting

Meten is weten. Ook als het over de centrale relatie gaat. Het registreren hiervan is eigenlijk de basis van volledige rehabilitaties. Maar welke registratiemethode is geschikt voor welke casus? In dit artikel beschrijven wij verschillende methodes om de centrale relatie te registreren en geven aan de hand van twee casussen aan wanneer welke methode de voorkeur heeft, en waarom.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2020

Tandartspraktijk 10/2020 Naar de uitgave

Heynick’s hoek

Het virus in de winter