Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Op bezoek bij… | Uitgave 3/2017

Standby 3/2017

Sharif Tairie over het ontstaan van Dentist for Humanity

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 3/2017
Auteur:
Lienke Neef
Belangrijke opmerkingen
Wil jij ook eens met je praktijk (als tandarts of assistent) in de rubriek “Binnenkijken bij…”, e-mail dan naar: redactiestandby@bsl.nl

Samenvatting

Voor deze Standby had ik binnen willen kijken in de bus van Dentist for Humanity, een tandartsbus waarin vrijwilligers dakloze patiënten gaan behandelen. Maar de bus is nog niet gereed. Ik ga wel op bezoek bij de oprichter van de stichting, tandarts Sharif Tairie (25), als hij een dakloze patiënt behandelt. Dat doet hij met met veel liefde voor het vak en de patiënt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

Standby 3/2017 Naar de uitgave