Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2010 | FEEDBACK POST | Uitgave 11/2010

Tandartspraktijk 11/2010

CLAIMGEDRAG BESCHERMEN TEGEN KLACHTEN (2)

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2010
Auteur:
Prof.dr. Luzi Abraham-Inpijn
Belangrijke opmerkingen
hoogleraar Inwendige geneeskunde en Algemene Pathologie Emeritus hoogleraar, mede ten behoeve van de Tandheelkunde. Tot op heden is zij verbonden aan de

Abstract

De Consumentengids van juni 2010meldt een toename van 9%van het aantal klachten bij demedische tuchtcolleges. Voldoendemedische kennis en de juiste anamnese helpen bij het voorkomen van klachten. In het oktobernummer van TP werd op de verantwoordelijkheid van de tandarts ingegaan en werd de ontwikkeling van een preventiefmedische anamnese besproken. In dit tweede en laatste deel wordt eerst de risicobepaling en tot slot de preventie toegelicht.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2010

Tandartspraktijk 11/2010 Naar de uitgave

SELECTIEF

ORTHODONTIE

OriginalPaper

Verzwijging

OriginalPaper

Pech voor Elmo?