Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2011 | IMPLEMENTATIE | Uitgave 5/2011

Huisarts en wetenschap 5/2011

Bij de LESA

Antistolling en diabeteszorg

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 5/2011
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Onlangs verscheen op de NHG- en KNMPwebsites de Landelijke Eerstelijns Samenwerkings Afspraak Antistolling, die implementatie vergt. Verder staan in dit nummer van H&W enkele artikelen over diabeteszorg; deze vormden aanleiding tot een mini- interview met een praktijkverpleegkundige met veel ervaring in de begeleiding van allochtone patiënten met diabetes mellitus.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2011

Huisarts en wetenschap 5/2011 Naar de uitgave

INTERMEZZO

Ziek