Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | REDACTIONEEL | Uitgave 1/2011

TPO - De Praktijk 1/2011

Gezonde leefstijl als investering in de toekomst

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 1/2011
Auteur:
Annette van Vliet
In de eerste maanden van een nieuw jaar maken we vaak plannen. Waar gaan we dit jaar naartoe met vakantie, wat gaan we dit voorjaar in de tuin doen, zijn er in huis nog klussen die gedaan moeten worden? Ook hebben we vaak goede voornemens als het gaat om de gezondheid. Wat gaan we in 2011 anders doen dan in 2010? Meer bewegen? Proberen de kilo's van de feestdagen kwijt te raken? Stoppen met ongezonde gewoontes zoals roken? Het begin van een nieuw jaar lijkt bij uitstek een geschikt moment voor de praktijkondersteuner om ongezonde leefgewoontes aan te kaarten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

TPO - De Praktijk 1/2011 Naar de uitgave

SEKS ALS JE CHRONISCH ZIEK BENT

Genoeg lucht voor seks?

WEET JE DIT?

Vragen

AGENDA/CONGRES

AGENDA/CONGRES