Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2018 | Uitgave 10/2018

Tandartspraktijk 10/2018

Antibiotica in de endodontologie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2018
Auteur:
Dieuwertje de Groot-Kuin
Belangrijke opmerkingen
Dieuwertje de Groot-Kuin studeerde in 2010 af aan het ACTA. Van 2011-2014 werkte zij als docent aan het Radboud UMC bij de vakgroep Orale Functieleer. In 2017 rondde zij de opleiding tot tandarts-endodontoloog af. Momenteel werkt zij als endodontoloog in de verwijspraktijk voor endodontologie in Nijmegen en in een groepspraktijk in Rosmalen.

Samenvatting

In navolging van de Antibiotic Awareness Week van de World Health Organisation (WHO) heeft de European Society of Endodontics (ESE) een position statement gepubliceerd over het gebruik van antibiotica in de endodontologie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2018

Tandartspraktijk 10/2018 Naar de uitgave

Reacties van lezers

Geachte Redactie

Intercollegiaal online

Mission impossible?