Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2018 | Nieuws | Uitgave 10/2018

Tandartspraktijk 10/2018

Afdrukmateriaal en Dispenser

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
TP maakt in deze rubriek een selectie uit het aanbod van productintroducties. Heeft u nieuwe producten die u onder de aandacht wilt brengen, mail dan naar: tandartspraktijk@bsl.nl

Samenvatting

Dentsply Sirona heeft naast haar nieuwe Aquasil additiesiliconen-afdrukmateriaal ook haar digit Power Dispenser op de markt gebracht. Dit laatste is een apparaat waarin een cartridge met een additiesilicoon geplaatst kan worden om de spuitafdruk rondom kroonomslijping of implantaat te maken. Vanuit de redactie testen we deze maand deze producten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2018

Tandartspraktijk 10/2018 Naar de uitgave

Reacties van lezers

Geachte Redactie

OriginalPaper

‘Uitblinkers’