Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2020 | proefschriftbespreking | Uitgave 5/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 5/2020

Acquired brain injury and work participation

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 5/2020
Auteur:
Fons Vernooy
Verworven hersenletsel is een moeilijk te ontwarren complexe stoornis, de appreciatie ervan door betrokkene, comorbiditeit en secundaire gevolgen. Van bedrijfs- en verzekeringsartsen wordt verwacht dat zij dit complex in ieder individueel geval voldoende kunnen doorgronden, zodat ze een zinvolle begeleiding in de re-integratie naar arbeid kunnen begeleiden en beoordelen. Birgit Donker-Cools heeft in haar proefschrift geprobeerd hieraan een gestructureerde impuls te geven. Zij heeft daartoe vooral de hanteerbaarheid van scholing van verzekeringsartsen onderzocht. De effectiviteit ervan in termen van kwaliteitsverbetering wacht nog op verder onderzoek, maar de eerste stap is gezet. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 5/2020 Naar de uitgave

van de verenigingen

NVAB