Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2018 | Uit de praktijk | Uitgave 5/2018

TPO - De Praktijk 5/2018

Aandacht voor kwetsbare ouderen thuis

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 5/2018
Auteur:
Gerda Keizer
Belangrijke opmerkingen
Kernredactielid TPO De Praktijk en praktijkverpleegkundige huisartsenpraktijk Symfonie in Bunschoten

Samenvatting

Goede zorg voor kwetsbare ouderen in hun eigen vertrouwde omgeving. Dat klinkt als een utopie, maar in Zuid-Kennemerland laten hulpverleners zien dat het mogelijk is. In 2016 zijn ze er gestart met Wijkgerichte Zorg, een project waarin huisartsen en thuiszorgorganisaties nauw samenwerken om kwetsbare ouderen de juiste aandacht en zorg te geven. Het project is volop in ontwikkeling en werkt zonder wachtlijst.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2018

TPO - De Praktijk 5/2018 Naar de uitgave

Journaal

Journaal