Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2018 | Lezen/kijken/zoeken | Uitgave 5/2018

TPO - De Praktijk 5/2018

Hulp voor ouderen met psychische klachten

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 5/2018
Auteur:
Martien Vrolijk

Samenvatting

Dit pittige en pragmatische boek is voor huisartsen, psychologen, psychiaters en poh-ggz. Voor de gemiddelde praktijkondersteuner somatiek is het hogere wiskunde, maar het is een welkom naslagwerk voor degenen met een psychiatrische opleiding en voor degenen die veel te maken hebben met patiënten met een psychische aandoening of daar veel affectie mee hebben.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2018

TPO - De Praktijk 5/2018 Naar de uitgave

Column

Help me!

Journaal

Journaal