Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2015 | De mening van de assistent | Uitgave 1/2015

Standby 1/2015

Wat vind jij ervan als een mbo-diploma Tandartsassistent verplicht wordt?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2015
Auteur:
Maria de Vries

Samenvatting

Tijdens de StandbyDag op 1 november 2014 sprak Rob Barnasconi, voorzitter van de KNMT, over de trends en ontwikkelingen van de tandartsassistent. Ook het mbo-diploma Tandartsassistent voor elke nieuwe tandartsassistent kwam ter sprake. De redactie vindt het wenselijk dat dit diploma verplicht wordt. Het is niet meer van deze tijd dat een functie met zo veel diverse taken, zelfstandige handelingen (bij een patiënt) en verantwoordelijkheden zonder diploma uitgevoerd mogen worden. Daarnaast geeft een diploma een stuk erkenning aan ons beroep.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2015

Standby 1/2015 Naar de uitgave

Column Ditte

Oud

Nieuws

Gebitkit