Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2015 | Boekbespreking | Uitgave 1/2015

Standby 1/2015

Voeding en mondgezondheid

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2015
Auteur:
Lienke Neef

Samenvatting

Er zijn van die boeken, die je graag in de kast wilt hebben op de tandartspraktijk of thuis. En daar is ‘Voeding en mondgezondheid; Praktische handleiding voor (para)medici’ er een van. Een prachtig en zeer compleet naslagwerk. Diëtiste Louise Witteman schreef dit boek vanuit haar achtergrond als diëtist. Ze inspireert de lezer om voeding onderdeel te maken van het behandelplan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2015

Standby 1/2015 Naar de uitgave

Column Ditte

Oud

Cursussen en opleidingen

Intake van pijnklachten