Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

05-08-2019 | NHG | Uitgave 9/2019

Huisarts en wetenschap 9/2019

Vastleggen van BMRO-dragerschap in het HIS

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 9/2019
Auteurs:
M. F. Zonneveld, E. H. C. Bastiaanssen
Belangrijke opmerkingen
Zonneveld MF, Bastiaanssen EHC. Vastleggen van BMRO-dragerschap in het HIS. Huisarts Wet 2019;62(9):62. DOI:10.1007/s12445-019-0258-9.

Samenvatting

In het artikel ‘Bijzonder resistente micro-organismen in de eerste lijn’ wordt als meest praktische oplossing aanbevolen om BRMO-dragerschap te registreren onder een episode met ICPC-code A99.02 (Dragerschap met risico voor nageslacht/omgeving), waarbij u de episode kunt voorzien van attentiewaarde. Deze oplossing is echter niet ideaal. Het dossieronderdeel ‘Profylaxe en voorzorg’ past beter.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2019

Huisarts en wetenschap 9/2019 Naar de uitgave

Beschouwing

Woudschoten 2019