Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2020 | van de verenigingen | Uitgave 6-7/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 6-7/2020

van de verenigingen

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 6-7/2020
Auteur:
Hans de Brouwer
Als ik dit schrijf, gaan we nog volop gebukt onder coronamaatregelen. Het is wennen aan de anderhalvemetermaatschappij en na bijna twee maanden Skypen, Zoomen en andere vormen van beeldbellen is er al bijna een nostalgisch verlangen naar een tijd die enerzijds nog dichtbij is maar anderzijds ook heel ver weg lijkt te zijn. Het bestuur heeft zich aan de nieuwe werkelijkheid aangepast, ook de bestuursvergaderingen vinden 'op afstand' plaats. Hierna zal ik een aantal zaken met 'nieuwswaarde', kort aanstippen. Ik verwijs u verder naar de nieuwsbrieven en de site; daarin vindt u zoals altijd het meest actuele nieuws. Verder zijn er bijdragen van Heike Jansen en Wouter de Boer, die ons op de hoogte brengen van respectievelijk de Kennisagenda en het project Ooggetuigen waarin de geschiedenis van de verzekeringsgeneeskunde centraal staat. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6-7/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 6-7/2020 Naar de uitgave

van de verenigingen

van de verenigingen

hoofdredactioneel

Epidemie