Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2020 | van de verenigingen | Uitgave 6-7/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 6-7/2020

van de verenigingen

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 6-7/2020
Auteur:
Gijsbert van Lomwel
Net als op uw werk de coronacrisis een grote rol speelt, heeft de coronacrisis nog veel invloed op de activiteiten binnen de NVAB. Zo is er hard gewerkt aan de derde corona-nieuwsbrief. Intern zijn we bezig met het voorbereiden van de algemene ledenvergadering in webinar-vorm. Daarnaast lopen de activiteiten rond richtlijnontwikkeling gewoon door en zijn er recent voor 3 nieuwe richtlijnen praktijktesten gehouden. Zo'n test is een zeer belangrijk onderdeel van het ontwikkelingsproces van een richtlijn, omdat de impact van de richtlijn staat of valt met de bruikbaarheid ervan in de praktijk. Ten slotte, de afgelopen jaren vulde Kees van Vliet voor u deze rubriek. Kees is op 1 april teruggetreden als directeur van de NVAB. Op 10 december organiseren we een symposium om zijn afscheid luister bij te zetten en Kees te bedanken voor zijn grote verdienste voor de NVAB. Vanaf deze editie zal ik, Gijsbert van Lomwel, als nieuwe directeur van de NVAB deze rubriek voor u vormgeven. Namens bestuur en bureau van de NVAB, stay safe and keep well. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6-7/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 6-7/2020 Naar de uitgave

van de verenigingen

van de verenigingen