Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2015 | Redactioneel | Uitgave 1/2015

TPO - De Praktijk 1/2015

Transitie voor de praktijkondersteuner

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2015
Auteur:
Sietsche van Gunst

Samenvatting

Verandering is een uitstekend thema om over uit te wijden aan het begin van een nieuw jaar. Vooral in de gezondheidszorg wijzigt er veel de laatste tijd. Wat in voorgaande jaren zo zeker was, lijkt met ingang van 2015 allemaal veranderd en onzeker. De gezondheidszorg is in transitie, vooral wat betreft GGZ, jeugd- en ouderenzorg, maar ook wat betreft andere processen. Met ingang van januari 2015 zijn we (bijna) aan het einde gekomen van de transitie­fasen van veel zorgonderdelen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2015

TPO - De Praktijk 1/2015 Naar de uitgave

Lezen/kijken/zoeken

Jongeren en burnout

Lezen/kijken/zoeken

Ondertussen in H&W

Weet je dit?

Vragen