Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2015 | Journaal | Uitgave 1/2015

TPO - De Praktijk 1/2015

‘Love the one you’re with’

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2015
Auteur:
Mattees van Dijk

Samenvatting

Deze hit van Crosby Stills Nash and Young zou in de jaren zeventig nooit zijn geassocieerd met darmbacteriën. Sinds 2008 is steeds meer bekend over onze vaste darmbewoners: hoe zij onze gezondheid bevorderen, ons gedrag, onze evolutie, de ontwikkeling van ons brein en onze ziektelast.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2015

TPO - De Praktijk 1/2015 Naar de uitgave

Zicht op onderzoek

Evidence-based medicine

Lezen/kijken/zoeken

Jongeren en burnout