Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | Nieuws | Uitgave 6/2014

Standby 6/2014

Stappenplan Legionella-beheersing

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 6/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

De waterkwaliteit van veel tandartspraktijken voldoet niet voldoet aan de in de WIP-richtlijn gestelde norm, dit blijkt uit een onderzoek uit 2012 onder 211 tandartspraktijken, uitgevoerd door ACTA-onderzoekers Wim Crielaard en Rob Exterkate (Nederlands tandartsenblad 13/2013, p. 32).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Standby 6/2014 Naar de uitgave

Binnenkijken bij…

Dental Dynamic