Skip to main content
Top

2006 | OriginalPaper | Hoofdstuk

Spijsvertering

Auteurs : J. A. M. Baar, Drs. C. A. Bastiaanssen, Drs. A. A. F. Jochems

Gepubliceerd in: Anatomie & fysiologie

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Onze maaltijden en tussendoortjes zijn samengesteld uit verschillende levensmiddelen (voedingsmiddelen) zoals brood, kaas, vlees, aardappelen, groente en fruit. In de voedingsmiddelen komen zo'n 50 stoffen voor die onontbeerlijk zijn voor het lichaam.

Metagegevens
Titel
Spijsvertering
Auteurs
J. A. M. Baar
Drs. C. A. Bastiaanssen
Drs. A. A. F. Jochems
Copyright
2006
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-8100-5_6