Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2013 | Uitgave 1/2013

SynthesHis 1/2013

Samen verantwoordelijkheid dragen

NedHIS & EZD 2013 congres op 20 maart in Vianen

Tijdschrift:
SynthesHis > Uitgave 1/2013
Auteur:
Gerda Mensink
Belangrijke opmerkingen

Wouter van der Kam verzorgt tijdens het congres bovendien de workshop Data en nieuwe vormen van samenwerking tussen huisarts en specialist in de praktijk. Zie pagina 26 voor praktische informatie over het congres.

‘Als je eenmaal huisarts bent, blijf je dat de rest van je leven. Ook als je je vak niet meer uitoefent, blijf je denken als huisarts. Generalistisch én inhoudelijk tegelijkertijd. Ik ben ervan overtuigd dat ik daarom mijn huidige werk goed kan doen. En ik vind dan ook dat er meer huisartsen ziekenhuisbestuurder moeten worden.’ Wouter van der Kam is voorzitter van de Raad van Bestuur van Antonius Zorggroep Sneek – Emmeloord. Van 1985 tot 1992 was hij huisarts in het Friese Kollum. Tijdens het NedHIS & EZD Congres op 1 20 maart verzorgt hij een keynote over Gegevensstromen in een nieuw zorglandschap.1

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2013

SynthesHis 1/2013 Naar de uitgave