Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Redactioneel ten geleide | Uitgave 1/2019

Bijblijven 1/2019

REDACTIONEEL TEN GELEIDE

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 1/2019
Auteur:
Andre Haverkort
Voor u ligt een bijzondere uitgave van Bijblijven. In dit nummer beschrijven huisartsen de routes die ze hebben afgelegd om hun blik en hun werkveld te verruimen. Huisartsen hebben na hun diplomering een aantal jaren nodig om gesetteld te raken in de praktijk en ervaring op te doen. Na 5 tot 10 jaar krijgen ze het gevoel het vak voldoende te beheersen. Bij de meesten ontstaat dan de behoefte om de blik te verruimen binnen het eigen vakgebied of daarbuiten. Binnen het vakgebied is daar volop gelegenheid voor. Praktiserende huisartsen kunnen zich ontwikkelen op het terrein van onderwijs, onderzoek, bestuur, begeleiding, expertisevergroting en bijzondere patiëntgroepen. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

Bijblijven 1/2019 Naar de uitgave