Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Artikel | Uitgave 1/2019

Bijblijven 1/2019

Kaderarts Eerstelijns Ouderengeneeskunde: Zorg voor ouderen doe je samen

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 1/2019
Auteur:
Annet Wind
Puzzels, daar houd ik van. Gemakkelijke oplossingen vind ik al gauw saai. Het is leuk om een complex probleem te analyseren, van verschillende kanten te bekijken en mogelijke oplossingen uit te proberen, het liefst samen met anderen. Wat een goed gevoel als het lukt! Als kaderarts ouderengeneeskunde in een regio ben ik steeds aan het puzzelen, want de zorg voor ouderen is complex. Ik werk samen met veel andere disciplines. Ik ondersteun en adviseer collega-huisartsen, werk aan samenwerkingsafspraken met verschillende zorgorganisaties en gemeenten. Zo heb ik een belangrijke rol in het optimaliseren van de organisatie van de zorg voor ouderen in de eerste lijn en dat is hard nodig! ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

Bijblijven 1/2019 Naar de uitgave

Redactioneel ten geleide

REDACTIONEEL TEN GELEIDE