Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | Lezersvraag | Uitgave 4/2010

Standby 4/2010

Blazers en beugels: een handige tip!

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 4/2010
Auteur:
Yvonne Maassen

Samenvatting

Een van onze patiënten laat haar gebit recht zetten met behulp van een vaste beugel, daarnaast speelt zij in haar vrije tijd trombone. Binnenkort heeft ze een concert en daarom oefent ze vaker. Ze merkt dat de druk op haar lippen toeneemt en is ze bang dat ze daardoor stukgaan. Ze wilde van ons weten hoe ze dit probleem kan oplossen. Aangezien wij dit nog nooit bij de hand hebben gehad, vroegen wij ons af of Standby hier iets meer van af weet, zodat wij haar hierin goed kunnen adviseren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2010

Standby 4/2010 Naar de uitgave

Praktijkvoorbeeld

Politieke poetsles

Column Ditte

Lost forever!?

Communicatie

Denken en doen