Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | Journaal | Uitgave 6/2014

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 6/2014

Ontgiften is onzin

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 6/2014
Auteur:
Floor Jaspers

Samenvatting

Het klinkt logisch: je lichaam ontdoen van gifstoffen door te vasten. Je laat een maand de koffie en de alcohol staan of je gaat op detox-dieet. Of nog extremer: je boekt een detox-vakantie, inclusief klysma’s en oilpulling – gorgelen met olie, de nieuwste rage. De grote vraag is of het zin heeft.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 6/2014 Naar de uitgave

Weet je dit?

Antwoorden