Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2011 | NIEUWS | Uitgave 4/2011

Tandartspraktijk 4/2011

NIEUWS

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2011
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Flossen heeft weinig tot geen effect om tandplaque en tandvleesontsteking te voorkomen. Dat concludeerde tandarts en bijzonder hoogleraar parodontologie aan ACTA Fridus van der Weijden onlangs in Periodontology 2000. Volgens hem komt dit doordat veel mensen thuis niet goed genoeg flossen om tandvleesproblemen tegen te kunnen gaan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2011

Tandartspraktijk 4/2011 Naar de uitgave

OriginalPaper

Eenvoudig composiet