Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2019 | Nieuws | Uitgave 3/2019

Tandartspraktijk 3/2019

Nieuws

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2019
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
TP maakt in deze rubriek een selectie uit het aanbod van productintroducties. Heeft u nieuwe producten die u onder de aandacht wilt brengen, mail dan naar: tandartspraktijk@bsl.nl

Samenvatting

Het uitvoeren van een endodontische behandeling aan een gebitselement is een leuke, uitdagende en dankbare behandeling, want als deze succesvol wordt uitgevoerd heeft de patiënt geen klachten meer. Een heel vervelende complicatie is echter wanneer een stuk (meestal van een roterende) vijl fractureert en achterblijft in het kanaal. Is dat deel van het kanaal dan nog niet schoongevijld en gespoeld, dan kan de behandelaar dat in dat deel van het kanaal niet meer uitvoeren, waardoor de genezing niet of nauwelijks optreedt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2019

Tandartspraktijk 3/2019 Naar de uitgave

OriginalPaper

Cracked tooth

OriginalPaper

Reacties van lezers