Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2018 | Nieuws | Uitgave 8/2018

Huisarts en wetenschap 8/2018

Nieuws

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Vijfenzestigplussers hadden in 2012 een hoger risico op blijvende cognitieve achteruitgang dan in 1992. Dat ontdekten Amsterdamse onderzoekers. Zij konden dit verschil niet verklaren door een toename van cardiovasculaire ziektes, diabetes, hoge bloeddruk, leefstijl en depressie. De oorzaak van deze stijgende incidentie is vooralsnog onduidelijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2018

Huisarts en wetenschap 8/2018 Naar de uitgave