Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-07-2013 | Uitgave 5/2013

GZ - Psychologie 5/2013

Nieuws

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 5/2013
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Oproep
Heeft u een studie uitgevoerd waarvan de resultaten interessant zijn voor de lezers van GZpsychologie? Of heeft u onlangs in een niet-Nederlandstalig tijdschrift een wetenschappelijk artikel gepubliceerd dat voor een Nederlands publiek bewerkt kan worden? GZ-psychologie staat open voor wetenschappelijke bijdragen. De volledige auteursinstructies vindt u op www.​gzpsychologie.​nl.
Als u eerst wilt overleggen, kunt u een e-mail sturen naar redactie@gzpsychologie.nl.

Samenvatting

Deviant, het onafhankelijke en kritische tijdschrift tussen psychiatrie en maatschappij, bestaat twintig jaar. Daarom organiseert de redactie van dit tijdschrift een positieve schrijfwedstrijd over de ideale psychiatrie. Wat willen we dat gerealiseerd is in 2019 als Deviant 100 uitkomt?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

GZ - Psychologie 5/2013 Naar de uitgave

Wetenschap

Erratum