Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-07-2013 | Reacties | Uitgave 5/2013

GZ - Psychologie 5/2013

De vrijheid van concurrentie

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 5/2013
Auteur:
Dineke Smit
Belangrijke opmerkingen
Dineke smit, wetenschapsfilosoof en ethica

Samenvatting

De concurrentie binnen de gezondheidszorg is voelbaar en op vele plekken waarneembaar! Concurrentie tussen beroepsverenigingen (column Jan Derksen, GZ-psychologie 4, mei 2013), concurrentie tussen de eerste en tweede lijn, concurrentie tussen de vrijgevestigde praktijken en de instellingen, concurrentie tussen de psychiaters, klinisch psychologen en de psychotherapeuten, concurrentie tussen eerstelijnspsychologen en praktijkondersteuners huisarts ggz en ga zo maar door.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

GZ - Psychologie 5/2013 Naar de uitgave

Wetenschap

Erratum