Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Achtergrond | Uitgave 1/2014

Standby 1/2014

Mondzorg onbetaalbaar zonder preventie

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2014
Auteur:
Ben Adriaanse
Belangrijke opmerkingen
* Dit artikel is met toestemming overgenomen uit de juli 2013-editie van Dental Tribune.
Er moet meer aan preventie worden gedaan, klinkt het steeds vaker. Dat is makkelijk gezegd, maar wat nu precies (effectieve) preventie is, of hoe deze meer in de mondzorgpraktijk kan doordringen, daarvoor is veel minder aandacht.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Standby 1/2014 Naar de uitgave

Cursussen en opleidingen

Mindfulness in de tandartspraktijk

Praktijkvoorbeeld

Yes we Scan