Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Binnenkijken bij… | Uitgave 1/2014

Standby 1/2014

Tandartspraktijk M.D. Koning

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2014
Auteur:
Lienke Neef
Belangrijke opmerkingen
→ Wil jij ook eens met je praktijk (als tandarts of assistent) in de rubriek ‘Binnenkijken bij…’, mail dan naar: redactiestandby@bsl.nl.
Op de afgelopen StandbyDag werd Liese van der Westen Tandartsassistent van het Jaar 2013. Een goede reden om binnen te kijken bij de praktijk waar zij werkzaam is. Liese assisteert aan de stoel en aan de balie en heeft daarnaast managementtaken. Dat tandarts Marten Koning doof is, maakt haar werk extra bijzonder.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Standby 1/2014 Naar de uitgave