Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | In De Etalage | Uitgave 2/2013

Denkbeeld 2/2013

Brief aan mezelf

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2013
Auteur:
Theo Royers
Belangrijke opmerkingen
Meer informatie: John Ekkerink, Stichting De waalboog, tel.: 024-382 63 87 of 06-138 073 76, e-mail: j.ekkerink@waalboog.nl.
John Ekkerink werkt als psycholoog voor mensen met dementie. Zijn schoonmoeder lijdt aan de ziekte van Alzheimer en woont in een kleinschalige woonvorm. Daar maakte zij een tijd geleden een moeilijke fase door, waarin zij zich onveilig en ontheemd voelde en vaak weg wilde, ‘naar huis’. Samen met zijn schoonmoeder kwam John toen op het idee van de ‘Brief aan mezelf’.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Denkbeeld 2/2013 Naar de uitgave