Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2011 | NVvP | Uitgave 3/2011

Podosophia 3/2011

Maand van de voet 2011

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 3/2011
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP), Noordse Bosje 18, 1211 BG Hilversum, tel.: 035 - 6246388, fax: 035 - 6286716, e-mail: secretariaat@podotherapie.nl, internet: www.​podotherapie.​nl VERENIGINGSGEGEVENS: Voorzitter Peter Boelens, Secretaris en Kwaliteit Esther Nijboer, Penningmeester en Pr/Communicatie Gildo Wanders, Markt Ellen Nuijten, Wetenschap en Innovatie Margreet van Putten, Beleidsmedewerker Petra Lageman, Secretaresse Erica Drost, Financieel administratief medewerkster Laura Bruin.
Margreet van Putten, Miranda van Mol en Ank Siebring

Samenvatting

De Maand van de Voet is een initiatief van de Fédération International des Podologues (FIP). De FIP is een wereldwijde organisatie van professionals op het gebied van voeten, waarvan ook de NVvP deel uitmaakt. De FIP vraagt haar leden de maand mei te gebruiken voor extra pr-activiteiten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2011

Podosophia 3/2011 Naar de uitgave