Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2018 | In de praktijk | Uitgave 6/2018

GZ - Psychologie 6/2018

Lievegoed GGZ bestaat dertig jaar: ‘Heel de mens’ in antroposofische zorg

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 6/2018
Auteurs:
Anke Steinmann, Gitta Van Driel, Pieta Van Dishoeck, Wyanne Van Den Berg

Samenvatting

Uit de tuin komt het geluid van kakelende kippen en fluitende vogeltjes, uit de grote zaal klinken pianoklanken. De geur van lavendelolie verspreidt zich door de gang na een uitwendige therapie. De verse bloemen op tafel kleuren de therapieruimte waar we in een comfortabele stoel een kop warme thee drinken. Volgens de auteurs is Lievegoed GGZ een feest voor de zintuigen, een helende plek voor ieder mens. Een introductie in de antroposofische ggz.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2018

GZ - Psychologie 6/2018 Naar de uitgave

Nieuws uit de wetenschap

Nieuws uit de wetenschap